tisdag 29 januari 2008

Bristande inspiration


Oj oj det går segt med inläggen nu och med byggandet, allt kom liksom av sig efter det som hände i julas. Men snart är hela övervåningen färdig gipsad så att vi kan sätta element och då ska jag få flytta upp min säng till sovrummet och färdigställa vardagsrummet, jippi!

I brist på att inte kunna visa några direkta nya bilder ifrån mitt eget hus visar jag lite samkprov på hur jag kan tänka mig att jag vill att vardagsrummet ska se ut så småningom.

Ha det gott nu ska jag ut i blåsten och mörkret med vovven.

tisdag 22 januari 2008

Min hall


Skönt att vi har verkat klara stormen så bra, den kom av sig litegrann men nu ska det tydligen bli en ny till helgen, typiskt jag som inte kan sova när det blåser för mycket ute....

Funderar på hur jag ska göra med hallen, när den inreddes fick jag ge vika, ville helst ha vita väggar men ibland får man ju jämka, är dock inte hundra procent nöjd och eftersom läget nu är så att jag själv kan bestämma så undrar jag är man helknäpp om man köper dyra tapeter och låter dom sitta uppe ett halvår för att sedan måla om???

onsdag 16 januari 2008

Det susar i säven


Whii vad det blåser här. Izla nästan lättade ifrån marken när vi var ute och öronen stog rätt ut! Fått erbjudande om att åka bort en vecka till ett bra pris, känns mycket lockande. Det är inte bara ute det stormar även livet virvlar runt, massa konstiga saker som händer och jag vet inte riktigt vad jag ska känna inför allt och på jobbet är det fullt ös nu inför gymnasievalet, många långa kvällar blir det denna månaden....

Idag får ni se en detalj bild ifrån en utav mina köksväggar. Hoppas ni inte blåser bort i helgen skulle visst bara öka fram tills på lördag.

onsdag 9 januari 2008

Ett hörn hos mig




Åh jag längtar så till lite ljusare tider så att man kan börja ta lite bättre bilder! frustrerande och sedan är nog inte kameran den bästa heller. Tänkte ni skulle få se mitt skåp som jag fick av en bekant till pappa de skulle ändå slänga det. Det blev ett perfekt Tv-skåp! Är allergisk mot sladdar och fula tv apparater så det blev kanon att stoppa in Tv :n där. Som ni ser blev madonnans öde att bli målad vit och jag blev helnöjd!


I helgen ska jag gå och se Arn filmen, har inte så stora förväntningar eftersom filmen sällan överträffar boken men det är kul eftersom den till stora delar är inspelad runt knuten här!


Ha det gott därute!




kram Cicci

söndag 6 januari 2008

Yrväder


Hej på er, hoppas att ni inte blivit insnöade! Själv har jag fått lite lagom, voffsingen är helt tokig och vi har hunnit med en härlig skogspromenad. Julen är utkastad för nästan en vecka sedan och tomt gapar alla platser där julpyntet stått. Tog mig i kragen igår innan snön började falla och åkte in till blomsteraffären det var dock lite skralt på hyllorna men lite fick jag tag i som får fylla platserna, får se hur länge jag lyckas hålla hortensiorna vid liv, jag och blommande växter går inte så bra ihop om man säger så....

Så en bild på ett försök till att sprida lite lagom vårkänsla till er trots vintern därute.

Kram Cicci

onsdag 2 januari 2008

Badrumstankar











Ja så har det nya året sparkat igång och man är åter på jobbet. Det finns inget så deprimerande som en tom arbetsplats, det är jag och någon enstaka till som arbetar, det blir långa raster och fikapauser nu innan resten kommer tillbaka nästa vecka.




Det är lustigt för när man håller på och bygger på ett hus så länge som vi gjort så hinner man ångra sig flera gånger på vägen, problemet blir att man kanske köpt på sig saker i ett tidigit skede... Sitter just nu och funderar på badrummet på ovanvåningen, har ju köpt en dusch för länge sen men nu när jag har sett vilka vackra duschörnor alla gör med fönster m.m känns den urtrist! Jag får låta dessa bilder ifrån http://www.landstil.no/ inspirera mig medan jag funderar vidare...

Så söt

Så söt
Jag älskar gamla svartvita bilder. Går att använda till så mycket