fredag 27 juni 2008

Lilla jag tittar in


Hej på er igen!


Vill börja med att sända en storm kram till alla er som skrivit så fina rader i det förra inlägget, ni ska veta att det värmer väldigt mycket att veta att ni tänker på mig. Det finns inte så mycket att säga men att man säger något är det viktigaste. Jag smyger runt hos er andra och kikar och förundras ständigt över hur duktiga och kreativa ni är! Själv har jag ingen ork till något så jag nöjer mig med något enstaka inlägg och tillåter mig att kika in till er utan att kanske lämna någon kommentar men det får ni stå ut med, jag återkommer så fort jag känner mig piggare!

När jag satt och surfade runt lite hamnade jag på en underbar sida med en butik som heter Madame Petite kommer ni ihåg tjejen som hade bloggen Vanilla dreams and humblebeens? Hon har nu öppnat en sagolik butik och nätshopp, ni bara måste kika in därhttp://www.madamepetite.se/ hon säljer även vissa produkter av Dorhe, En doft av Danmark. Jag satt bara och gapade över allt fint och önskade att jag bode närmare den stora staden men det kanske är bra för plånboken!

Ha det nu så gott där ute så hörs vi snart igen!

/Cicci

onsdag 4 juni 2008

Borta på obestämd tid


I fredags slutade min värld att snurra när jag fick beskedet att min älskade mamma gått bort. Visserligen hade hon varit sjuk länge men hon var allt för ung. Det finns inget mer att säga allt känns oviktigt, jag kommer därför inte vara här eller hos er andra på ett tag.

En dikt som mamma älskade får sammanfatta det hela:


Det är vackrast när det
skymmer
All den kärlek himlen rymmer
ligger samlad i ett dunkelt
ljus
över jorden,
över markens hus
Allt är ömhet, allt är smekt av
händer
Herren själv utplånar fjärran
stränder
Allt är nära, allt är långt
ifrån
Allt är givet
människan som lån
Pär Lagerkvist

Så söt

Så söt
Jag älskar gamla svartvita bilder. Går att använda till så mycket