lördag 22 december 2012

Fynda medans grytan kokar






Phuu är jättetrött efter dagens slit med sista inhandling av mat, nya trosor och strumpbyxor till Elise som bara visps har växt över natten och sedan en massa julgodis bak. Nu sitter jag framför datorn och kan konstatera att flera av de stora shoppingsajterna har smystartat sin rea. Jag handlar ofta från Lucky Little me och Smartkids som har många av de märken jag gillar , här kommer ett smakprova på det som med stor sannolikhet kommer slinka ner i kundkorgen ikväll.... Samtliga bilder är från Lucky Little me. De första kläderna är från Wheat, bodyn och Tunikan från Miniature ochbxorna från Noa Noa. Alltid roligt att kunna fynda saker man har titta på en längre tid!  Nu väntar snart kudden för att orka morgondagens bestyr. God afton!

måndag 17 december 2012

Jag är tillbaka ....!!!


Efter flera års tystnad tänker jag väcka liv i min kära blogg igen. När jag lämnade bloggvärlden var Ut i vår hage en inredningsblogg som handlade om byggandet av vårat hus och allt omkring det . Det kommer fortfarande vara en del inredning men tonvikten nu kommer vara mode och då framförallt mode för barn och inriktning på romantiska barnkläder.
Mycket har hänt under de snart tre åren som har gått, familjen har utökats med ännu en underbar flicka så nu har vi Elise snart 4 år och Nora snart 2 år. Huset håller vi fortfarande på med, det har fått vila under den tuffaste småbarnstiden. Men nu finns lusten här igen för att bygga, inreda, sy och tillverka .
Min tanke med bloggen är att visa alternativ till de barnkläder som ofta visas på andra bloggar, jag kantycka att starka färger, tryck m.m kan vara jättehäftigt på andras barn men jag själv har landat i den lantliga, romantiska stilen och det är det du kommer få se här. Sidan kommer så sakterliga förändras men hoppas du kommer vilja följa med på  min resa. Välkomna

Så söt

Så söt
Jag älskar gamla svartvita bilder. Går att använda till så mycket