torsdag 15 maj 2008

Åter från Paris




Så var jag åter i vardagen igen efter några dagars sus och dus i ett härligt och framförallt sommrigt Paris. Solen sken oavbrutet på våra bleka nosar och vad är härligare än att sitta på ett café och insupa den underbara miljön???


Mycket sevärdheter, shopping och gåeende har det blivit och faktiskt måste jag säga att trots sin storlek så är Paris väldigt mysigt för att vara en storstad. Att ta trapporna upp i Eiffeltornet kanske inte var så smart och den så kallade biffen vi fick sista dagen vill jag inte ens tänka på men annars har det varit underbart.


Jag lyckades intala mig själv att jag inte skulle shoppa så mycket utan mest insupa atmosfären, det sprack redan första dagen då jag hittade flera butiker som sålde de mest ljuvliga kjolar, tunikor och koftor, allt i den romantiska stilen.. Så i slutändan blev det jag som shoppade mest....


På vägen till Notre Dame sprang vi på denna underbara lilla blomstermarknad, det lilla fågelholksträdet var ju ursött! Ha det nu bra så ska jag snoka in till er andra för att se vad jag har missat.


Kram Cicci

5 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Klart du skall shoppa! Annars ångrar du dig bara sen.

Kram Maud

lottens vita och gröna sa...

åh paris på våren, så underbart! vad härligt att shoppa loss i den stan! varmkram lotten

My White Cottage sa...

Vad kul att Paris-resan blev så lyckad! Har själv aldrig varit där men skulle bra gärna vilja...

Grattis i efterskott måste jag också säga! Det lät onekligen som du blivit firad på ett härligt sätt!! Måste fråga var spegeln kommer ifrån - den var helt underbar!!!

Önskar dig en härlig helg!
Många kramar Jenny

Nina sa...

Hejsan Gulledig ! Blir alltid lika glad att se dig . Du är som frisk sommarvind !!!
kramar och fågelholksträdet gillade jag !!!

Solsjö - Under en vind sa...

Vad underbart det ser ut!!! Tror minsann att du hittat samma blomsterbutik som vi var vid...var det väldigt nära notre dame tro? Jag kikade på olivträd där...stora stora!
Det är en vacker stad!
Ha det gott, kram!

Så söt

Så söt
Jag älskar gamla svartvita bilder. Går att använda till så mycket